4 kroky k perfektne nalíčeným perám

Všetko, čo ste potrebovali vedieť o nalíčení dokonalých pier nájdete práve tu. Stačia 4 jednoduché kroky a pery sa stanú pýchou Vašej tváre. Postupne Vás prevedieme dôkladnou prípravou, správnou fixáciou, precíznym kontúrovaním a nakoniec najlepšia časť, samotná farba v podobe rúžu či lesku.
13967056295_e5268da8cf_z

1.krok: Príprava
Pery majú tendenciu sa vysušovať, pretože im chýbajú vlastné mazové žľazy, čo má za následok ich olupovanie a vytváranie šupiniek. Doprajte im preto peeling a balzam na pery, ktoré pomôžu zjemniť, hydratovať a regenerovať. Prípravu netreba nikdy podceňovať, a preto na Vás v novinkách Mary Kay čaká sada Saténové pery White Tea & Citrus, ktorá obsahuje všetko, čo k príprave potrebujete, Cukrový peeling na pery a Balzam na pery s bambuckým maslom.
SatinLips_Set_H
2.krok: Fixácia

Fixačné prípravky na pery sú nezabudnuteľnou súčasťou procesu hlavne z dvoch dôvodov. Nielenže predlžujú dobu nalíčenia pier, ale zároveň aj zabraňujú rozpíjaniu naneseného rúžu či lesku. Pri  TimeWise® Fixačnej ceruzke na pery redukujúcej vrásky od Mary Kay, získate ako bonus zjemnenie jemných liniek a vrások v okolí pier. Dôležité je, aby ste si fixačný prípravok aplikovali skôr, ako nanesiete kontúru alebo samotný rúž. Nezabudnite na ňu hlavne, ak sa chystáte na svadbu či inú celovečernú udalosť. Nepostrádateľná je však aj na dlhý deň v práci alebo pred náročným celodenný  cestovaním do zahraničia. Jedine to Vám pomôže k stále dokonalým perám.
212061_l
3.krok: Kontúra

Tretím krokom k dokonalým perám je ich kontúrovanie. Použite Mary Kay® Kontúrovaciu ceruzku na pery, obkreslite prirodzenú líniu pier a zabráňte tak rozpíjaniu rúžu. Ak si jemnou vrstvou vyplníte celú plochu pier, vytvoríte základ k naneseniu rúžu či lesku a docielite tak nielen intenzívnejšiu farbu, ale aj líčenie pier, ktoré dlhšie vydrží.
445 (1)
4.krok: Farby
Dostávame sa k poslednému a najkreatívnejšiemu kroku. Farbu rúžu či lesku môžete vyberať podľa nálady alebo outfitu. Vďaka jednoduchému nanášaniu sa nebojte pohrať s farbami. Mary Kay pre Vás toto leto pripravila novinku v podobe Gélových polomatných rúžov, a to hneď v šiestich odtieňoch. Vyskúšajte si tieto intenzívne, dlhotrvajúce rúže, ktoré pery nevysušujú a už nebudete chcieť žiadne iné!
mar1
Zdroj: Mary Kay