Regenerácia pleti po lete

Regenerácia pleti po lete

Keďže sa nám teplé dni chýlia ku koncu, pomaly zisťujeme, že sme našej pleti dali poriadne zabrať. V lete je naša pokožka nadmerne vystavovaná rôznym faktorom a radovánkom ako napríklad slnko, voda či príjemné večery strávené na teplom vzduchu. Preto sa niekedy stane, že prestáva byť čas na poriadnu starostlivosť o pleť, ktorú práve počas týchto dní potrebujeme najviac. Prirodzene, nie ste v tom sama. Či už je pleť unavená alebo nie, v akomkoľvek veku, každý si potrebuje dopriať raz za čas poriadnu regeneráciu, aby sa pokožka spamätala a znova pôsobila zdravo a vitálne. Na jeseň pleť najčastejšie pôsobí dehydratovane, začne sa šúpať, alebo sa vytvoria pigmentové škvrny zo spálenia. A prečo jej teda nepomôcť, keď vieme ako?
Beauty Esthetic Centrum: Hĺbkové čistenie a regenerácia pleti, vďaka ktorej zažiarite, Bratislava - Nové Mesto | ZľavaDňa
Odpoveďou sú séra. Práve pleťové séra obsahujú látky, ktoré prispievajú k rýchlej regenerácii pleti a zlepšeniu jej celkového stavu. Dodávajú živiny, ktoré naša pleť tak potrebuje a sú účinné už od prvého použitia. Ako si teda vybrať to správne sérum?
 
TimeWise repair® Volu-firm Intenzívne liftingové sérum
Tento produkt pomáha obnovovať takzvaný “trojuholník mladosti”, v ktorom sú zahrnuté líca, brada a krk. Vrátane Komplexu Volu-firm, toto sérum obsahuje aj kombináciu surovín, ktoré maximalizujú boj proti starnutiu. Okrem iného sa v ňom nachádza výťažok z listu galgánu, elastín, kyselina hyalurónová a výťažok z klanoprašky čínskej.
TimeWise Repair™ Volu-Firm™ Intenzívne liftingové sérum | Mary Kay
Cleanproof® sérum na čistenie pórov na pleť so sklonom k akné
Toto sérum myslí aj na budúcnosť pleti. Vysušuje pupienky, čistí ich a zároveň zabraňuje ich výskytu, všetko vďaka kyseline salicylovej. Znižovaniu začervenania pomáha vrbovka úzkostlivá, koreň z lopúchu a morský vres.
Clear Proof® Sérum na čistenie pórov na pleť so sklonom k akné
TimeWise® sérum pre zjednotenie tónu pleti
Ako je z názvu jasné, toto sérum zjednocuje tón pleti zjemňuje vzhľad pigmentových škvŕn a pokožka žiari prirodzenejšie a vitálnejšie. Komplex Perfectly Bright zaručuje zlepšenie zjednocovania tónu a nerovnomernosť zafarbenia pleti za pomoci výťažkov z rias, nikotinamidu, hexylresorcinolu, výťažkov z borovice a brezy a preborným výťažkom z bielych fazulí.
TimeWise® Sérum na zjednotenie tónu pleti
TimeWise® sérum redukujúce póry
Ukľudňuje pokožku, jej začervenanie a zmenšuje viditeľnosť pórov. Výťažok z kôry albízie ružovej a zo sójových bôbov pomáhajú stiahnutiu pleti okolo pórov. Skľudnenie pleti a príjemný pocit majú na starosti výťažky z rohovitiek a plody evódie.
Mikrodermalni_sada_plus_new