Sonická kefka a jej použitie

Sonická kefka a jej použitie

V tomto článku sa budem venovať Sonickej čistiacej kefke na tvár „Skinvigorate Sonic“ od Mary Kay. Prečo práve sonická čistiaca kefka? Prečo si ľudia myslia, že ona je práve správnou cestou? Myslím, že odpoveď je jednoduchá. Spokojnosť nespočetne veľa žien.
Čo táto kefka robí?
Táto čistiaca kefka Vám pomôže vyčistiť si tvár produktívnejšie a precíznejšie, a zároveň si môžete pri čistení tváre príjemne zrelaxovať. Je nastavená tak, aby po 60-tich sekundách šetrne vypla, avšak za týchto pár chvíľ vám 20 000 mikroštetiniek hĺbkovo vyčistí tvár až 200 rotáciami. Vyčistí upchaté póry a odstráni nečistoty, kožný maz a mejkap vrátane jemných prachových častíc čím je oveľa účinnejšia ako ručné umývanie. Zároveň je vybavená tromi rôznymi rýchlosťami, ktoré uspokoja každého a je vhodná pre všetky typy pleti, vrátane tej citlivej. Vzhľadom na to, že tento prístroj je nabíjací, súčasťou je aj adaptér na nabíjanie. Po úplnom nabití je možné ho používať až 30 dní.
Ako ju používať?
V tejto časti by som sa veľmi rada odkázala na video, ktoré spoločnosť Mary Kay vytvorila špeciálne na vysvetlenie používania tohto produktu. Prikladám tu naň odkaz.
Avšak, je to jednoduché. Čistenie pozostáva zo štyroch 15 sekundových intervalov, kde sa zameriate stále na inú časť tváre, takže venujete brade a nosu, čelu,  a obom lícam rovnakú starostlivosť.
Je potrebné si zvoliť rýchlosť, ktorá je pre Vás napríjemnejšia. Bežný systém by bol, ráno používať jemný režim, po cvičení je najlepší jemný alebo štandardný režim a večer štandardný alebo maximálny režim.
A čo tá masážna hlavica?
Je možné si dokúpiť masážnu hlavicu, ktorá poskytuje viac ako 24 000 sonických mikromasáží počas dvoch minút. Je možné si ňou nanášať séra, ktoré sa potom veľmi dobre rozotrú po tvári. Aby to nebolo všetko, masážna hlavica má blahodarné účinky proti starnutiu pleti.
Práca s ňou je úplne jednoduchá. Na krk postačí 40 sekúnd, na lícne kosti a bradu 20 sekúnd, na líca 25 sekúnd každé a na čelo 10 sekúnd.
836410-UNL-GB-Skinvigorate-Sonic-230-Morning (1)
Sú nejaké produkty, s ktorými by som to nemala používať?
Tento prístroj nie je vhodný na používanie s prípravkami na aknóznu pleť, TimeWise® Mikrodermálnou sadou Plus a ani s pleťovými peelingmi, pretože kefka spolu s týmito prípravkami môže spôsobiť podráždenie pleti. Tiež nie je určený na odstraňovanie masky.